17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Paul Pârvulescu a suferit o comoţie cerebrală şi rămâne sub supraveghere medicală

Fotbal – Paul Pârvulescu a suferit o comoţie cerebrală şi rămâne sub supraveghere medicală

Preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a declarat că fiul său, Paul, care joacă la Gaz Metan Mediaş, a suferit o comoţie cerebrală în timpul meciului de luni, scor 1-0, pentru gorjeni, şi rămâne sub supraveghere medicală, informează Mediafax. Accidentat în prima parte a jocului, Paul Pârvulescu a fost trimis cu ambulanţa la spital direct de pe terenul de joc din cauza unei comoţii cerebrale.

"Prea multe nu pot spune, decât că trebuie să mai stea la spital pentru investigaţii. Am fost şi eu acum la spital la el să văd exact care e starea lui. A suferit o comoţie cerebrală cauzată de lovirea de piciorul lui Lemnaru în cădere şi trebuie să rămână sub supraveghere medicală. Nu e nimic grav dar aşa se recomandă în astfel de cazuri", a explicat tatăl jucătorului de la Gaz Metan care face parte din staful de conducere al gorjenilor.

Eugen Pârvulescu a recunoscut că a avut intenţia de a intra pe teren când l-a văzut pe fiul său căzut la pământ că nu mai mişca: "Am vrut să intru în teren atunci când s-a accidentat, era un impuls normal să văd exact care era situaţia pentru că s-a chemat ambulanţa. Ştiu că nu este normal, nu ai voie să intri pe teren, nici nu ştiu dacă puteam eu să rezolv ceva poate doar mă speriam mai tare. Sunt momente grele pentru un părinte într-o astfel de situaţie şi nu doresc la nimeni să treacă prin aşa ceva. După meciul de la Steaua când nu m-am putut bucura de victorie, parcă şi astăzi trăiesc aceleaşi momente de coşmar. Bine că nu a fost atât de grav, am aflat că este o comoţie dar sper să nu apară complicaţii".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS