32.9 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Activitate intensă pentru ISU Drobeta în ultimele 24 de ore

Mehedinţi: Activitate intensă pentru ISU Drobeta în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” a intervenit, în zona de competenţă, la 10 urgenţe medicale, pentru stingerea unui incendiu, dar şi pentru descarcerarea unei persoane ca urmare a unui accident rutier.
Incendiul a avut loc, ieri după-amiază, la acoperişul unei case situată pe strada Adrian din municipiul Dr. Tr. Severin, iar la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin. Au ars cca. 50 mp din acoperişul casei (grinzile, căpriorii şi scândură din pod). Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost scurtcircuitul electric.
În aceeaşi zi, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un ofiţer şi 8 subofiţeri, pentru descarcerarea unei persoane ca urmare a unui accident rutier produs pe D.E.70, în zona pasarela – podul Topolniţa. Accidentul s-a produs între un autoturism Renault Laguna şi o căruţă. S-a acţionat pentru descarcerarea victimei din autovehicul şi predarea acesteia la echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului. În accident a mai fost rănit uşor un copil de 8 ani aflat în atelaj.

                  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU