5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe semnificaţie are absolvirea?

Ce semnificaţie are absolvirea?

Sunt etape importante în viaţa unui tânăr: terminarea liceului, bacul, admiterea şi absolvirea unei facultăţi.
Fiecare are o anumită semnificaţie, chiar şi diploma, care îl duce tot mai aproape de visul său.
Pentru Alina S., de 18 ani, absolvirea liceului a fost un moment magic: „Ne-am îmbrăcat în robe, ne-am felicitat reciproc, iar profesorii au fost extrem de emoţionaţi să vadă cum din nişte copii ne-am transformat în viitori studenţi. S-a încheiat frumos o etapă minunată din vieţile noastre“.
Răzvan M., de 22 de ani, spune că terminarea facultăţii a fost emoţionantă: „Îmi pare rău că s-au încheiat trei ani frumoşi, dar ăsta e ciclul vieţii. Acum urmează masterul, dar cred că fiecare dintre noi ne gândim mai degrabă să ne angajăm. Când am absolvit mi-am dat seama că urmează viaţa de adult“.
Alin P., de 21 de ani, crede că absolvirea este o formalitate: „Aş vrea să fie ca în Occident, unde terminarea unei facultăţi chiar înseamnă ceva. Când te gândeşti că diploma aia nu mai înseamnă nimic, parcă nu mai simţi că ai absolvit“.
Elena N., de 18 ani, abia aşteaptă facultatea: „Terminarea liceului şi bacul sunt momente extrem de importante, dar eu abia aştept să intru la facultate. Să mă văd pe băncile Universităţii şi să merg la cursuri. Cred că e un sentiment interesant“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII