5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDinel Staicu, administrator interimar la Mercur

Dinel Staicu, administrator interimar la Mercur

Consiliul de Administraţie al magazinului Mercur din Craiova a hotărât, la începutul lunii decembrie, numirea lui Dinel Staicu, fostul preşedinte al SIF Oltenia, în calitate de administrator interimar până la Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA), care va avea loc în această lună.
Potrivit informaţiilor de pe Bursă, acţionarul principal al Mercur SA este SIF Oltenia, cu 85,52% din capital.
Dinel Staicu a fost numit administrator pe 7 decembrie 2010, în locul fostului administrator, Leana Bică, după ce aceasta a demisionat. Administratorul interimar ocupă această funcţie până la AGOA, convocată pentru 17/18 ianuarie.
Pe ordinea de zi a AGOA se află alegerea unui administrator, în vederea completării Consiliului de Administraţie al Mercur SA, precum şi prezentarea şi aprobarea programului de activitate pentru anul 2011 şi anii următori.
Programul de activitate presupune construirea unei parcări auto pentru circa 300 de locuri, reconfigurarea faţadelor clădirii Centrului Comercial Mercur prin montarea unor materiale noi, înlocuirea scărilor rulante din complexul vechi şi montarea de scări rulante în complexul nou, schimbarea lifturilor de marfă şi a celor de persoane.
De asemenea, programul de activitate mai include reconfigurarea pereţilor interiori şi a finisajelor acestora, modificări ale instalaţiilor aferente construcţiei, închiderea şi acoperirea terasei pietonale de pe laturile de nord şi vest ale clădirii centrului comercial, asfaltarea curţii de serviciu, precum şi alte lucrări neprevăzute (studii geotehnice, expertize tehnice, avize şi autorizaţii etc.). Valoarea totală a acestor lucrări este estimată la 13,8 milioane de euro.
Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu a fost condamnat în decembrie 2010 de Tribunalul Bucureşti la 12 ani de închisoare în dosarul privind fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII