18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă persoane grav rănite în urma unei explozii produse într-un bloc din Capitală

Două persoane grav rănite în urma unei explozii produse într-un bloc din Capitală

O puternică explozie a zguduit azi noapte un bloc din cartierul bucureştean Balta Albă. Explozia a fost urmată de un incendiu violent.  Doi bărbaţi, tată şi fiu, în vârstă de 68 şi respectiv 42 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Incendiul a izbucnit la etajul 5, iar flăcările au ajuns până la etajul 8.
Explozia a fost atât de puternică încât s-a simţit şi în blocurile din apropiere.
Echipajele de intervenţie au fost nevoite să spargă uşa şi să scoată din apartament trei persoane: soţ, soţie şi băiatul lor. Femeia nu a păţit nimic, întrucât că se afla în bucătărie. Suflul exploziei a smuls geamurile de la balcon şi le-a aruncat în drum. În urma incidentului, cei de la gaze au întrerupt alimentarea. Dimineaţă, proprietarii celorlate apartamente se vor putea întoarce la casele lor să vadă dacă şi locuinţele lor au fost avariate.
O echipă formată din procurori, poliţişti şi pompieri a început o anchetă să vadă exact de la ce a pornit explozia. Din primele date, se pare că incendiul a pornit pe balcon, acolo unde proprietarul apartamentului avea două butelii de voiaj şi cutii cu vopsea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS