17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Daruri de Sărbători

Campania „Sărbători şi pentru ei“, iniţiată de Fundaţia Gazeta de Sud, este la final, un final fericit deoarece toate darurile noastre au ajuns acum, în preajma Sărbătorilor, la copiii şi bătrânii instituţionalizaţi. Ca în fiecare an, am încercat să le alinăm suferinţa, să le înseninăm chipul şi să-i facem să zâmbească. Este o tradiţie pentru Fundaţie ca în preajma Crăciunului să devină mesagerul Moşului. Aşadar, am încărcat sacul cu daruri şi am trecut pragul Centrelor de plasament pentru copiii cu dizabilităţi „Prichindel“ şi „Vis de copil“ din Craiova, dar am ajuns şi la bătrânii de la Serviciul Public de Asistenţă Medico-Socială (SPAMS). Pentru micuţii de la Centrul „Prichindel“, darul nostru a constat în dotarea cu mobilier a unui spaţiu de joacă. Acesta va putea fi folosit de copii pe o perioadă îndelungată de timp şi nu este doar o bucurie de moment. Locul de joacă urmează să fie amenajat în primăvară chiar în curtea Centrului, putând fi folosit atât de micuţii de la Centrul „Prichindel“, cât şi de cei de la Centrul „Vis de copil“. Cei din urmă au primit, pe lângă acest cadou, dulciuri şi bunătăţi din sacul lui Moş Crăciun.
Nici pe bătrânii de la SPAMS nu i-am uitat. Lor le-am lăsat 300 de pijamale şi obiecte de igienă, dar şi un frigider care le este de mare folos. Dacă au fost uitaţi de cei dragi, ei nu au fost uitaţi de noi.
Nu am fi putut aduce spiritul Sărbătorilor mai aproape de sufletul acestor copii şi bătrâni dacă Fundaţia Gazeta de Sud nu i-ar fi avut ca parteneri pe cei de la real,- hipermarket şi compania Polystart. „Ne bucurăm că am participat la Campania «Sărbători şi pentru ei» alături de Fundaţia Gazeta de Sud şi că, în acest fel, am avut posibilitatea să le facem o bucurie în preajma Sărbătorilor de Crăciun micuţilor din centrele de plasament, dar şi bătrânilor instituţionalizaţi“, a declarat Raluca Donovici, reprezentantul Polystart Craiova.
 „Ca în fiecare an, împreună cu Fundaţia Gazeta de Sud am fost mai darnici şi mai buni, pentru că nouă ne pasă de cei aflaţi în nevoie, iar campania «Sărbători şi pentru ei» ne-a oferit prilejul să dăruim“, a declarat Irinel Popescu, reprezentantul real,-.
Ne-au susţinut în campania noastră de strângere a fondurilor lanţul de patiserii şi restaurante El Greco, Răzvan Ţugui şi toţi craiovenii care au lăsat bani în urnele amplasate în hipermarketul real,-.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS