15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Valerică Găman, coleg pentru o zi cu Zidane şi Ronaldo

Fotbal: Valerică Găman, coleg pentru o zi cu Zidane şi Ronaldo

Fundaşul Universităţii Craiova, Valerică Găman,  a fost invitat să joace într-un meci caritabil alături de Zinedine Zidane şi Ronaldo, ambasadori ai Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

În această partidă vor mai evolua Cornel Râpă şi Silviu Ilie, de la Oţelul Galaţi.

Valerică Găman a primit invitaţia de a participa la meciul de marţi, de la Atena, din partea lui Gică Popescu, care va juca şi el, iar iniţial a crezut că este o glumă. "Este un cadou minunat de sărbători. Sincer, am crezut că este o glumă. Va fi incredibil să fac parte din aceeaşi echipă cu Zidane, Ronaldo, Gică Popescu şi alte nume mari ale planetei. Nu va conta că voi fi obosit după drum, voi demonstra de ce de la Universitatea Craiova au plecat spre marile cluburi ale lumii Popescu, Chivu, Craioveanu şi alţii", a spus Găman, citat de site-ul Universităţii Craiova.

Selecţionata "Prietenii lui Zidane şi Ronaldo" va întâlni echipa All-Stars a clubului Olympiakos Pireu. Partida se va juca marţi seară, la Atena, la ora 21.15 (GSP TV).

Fondurile strânse în urma acestui joc caritabil vor fi donate celor aproximativ 25 de milioane de oameni afectaţi de cutremurul din Haiti şi de inundaţiile din Pakistan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII