13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - FC Timişoara: Iancu l-a demis pe Contra pentru declaraţiile făcute după meciul cu Bistriţa

Fotbal – FC Timişoara: Iancu l-a demis pe Contra pentru declaraţiile făcute după meciul cu Bistriţa

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, sâmbătă seara, într-o emisiune televizată, că îl va demite pe antrenorul Cosmin Contra, ca urmare a declaraţiilor pe care acesta le-a făcut, la Sport.ro, după ce a aflat că a fost criticat de Iancu la finalul meciului cu Gloria Bistriţa (3-3).
 "O să găsim pe altcineva în locul lui Contra, dacă vorbeşte în felul acesta. Aţi văzut şi voi cum arăta echipa. Dacă nu înţelegem că de arbitri trebuie să se ocupe altcineva şi suntem tari în gură, cum este Cosmin, pleci. Iar Cosmin, pentru modul cum a vorbit în seara asta, nu va mai fi niciodată antrenor cât timp sunt eu la Timişoara. Contra este un rebel. Eu am riscat, i-am dat pe mână acest club şi uite unde am ajuns. Trebuie să răspundă pentru ceea ce face. El nu mă cunoaşte. Acum mă va cunoaşte. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timişoara. Lui oricum îi expira contractul şi nu îi va mai fi reînnoit", a afirmat Iancu la Gsp TV.
Patronul Timişoarei a mai precizat că, cel mai probabil, viitorul antrenor al grupării bănăţene va fi Dusan Uhrin jr.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU