17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJudecătorii şi avocaţii rămân la Gherla

Judecătorii şi avocaţii rămân la Gherla

Magistraţii şi avocaţii craioveni judecaţi pentru corupţie nu au avut mai mult noroc nici la instanţa unde le-a fost strămutat procesul.
Curtea de Apel Cluj a decis marţi, la primul termen pe care acest dosar l-a avut aici, să menţină starea de arest faţă de judecătorii Laurenţiu Anghel şi Bogdan Diaconescu, respectiv avocaţii Ion Militaru şi Octavian Ciucă. Totodată, instanţa le-a respins celor patru şi cererile de liberare provizorie sub control judiciar. Luna viitoare, judecătorii clujeni urmează să-i audieze pe denunţătorii celor patru.
Reamintim că dosarul magistraţilor Anghel şi Diaconescu, respectiv al avocaţilor Militaru şi Ciucă, trimişi în judecată de DNA Craiova pentru infracţiuni precum luarea de mită şi traficul de influenţă, a fost strămutat de instanţa supremă de la Curtea de Apel Craiova la Curtea de Apel Cluj, la cererea judecătorului Laurenţiu Anghel. Singurii care nu ar fi vrut strămutarea erau cei doi avocaţi – Ciucă şi Militaru. În urma admiterii cererii de strămutare, toţi cei patru inculpaţi aflaţi în arest preventiv au fost transferaţi din Penitenciarul Craiova la Penitenciarul Gherla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII