14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic îngreunat din cauza poleiului pe mai multe drumuri din ţară

Trafic îngreunat din cauza poleiului pe mai multe drumuri din ţară

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în această dimineaţă, pe DN2 Buzău – Urziceni şi pe DN2B Buzău – Brăila, din cauza carosabilului acoperit, pe alocuri, cu polei, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Potrivit Infotrafic, în zone se acţionează cu material antiderapant. Mai mult, pe DN2, la kilometrul 90, în zona Limpeziş, un autotren a rămas în pană şi se circulă pe un fir, alternativ. De asemenea, şi pe raza judeţului Ialomiţa există porţiuni cu polei pe DN2, mai ales pe acostamentul drumului.
Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă şi să mărească distanţa în mers între autovehicule. Meteorologii au trimis ieri o atenţionare meteo cod galben valabilă în intervalul 1 decembrie, ora 02:00 – 2 decembrie, ora 08:00  pentru nordul, nord-estul şi centrul ţării.
În Moldova, precum şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali în intervalul 1 decembrie, ora 02:00 – 2 decembrie, ora 08:00 vremea se va înrăutăţi. Va ninge, local chiar abundent, şi se va depune strat consistent de zăpadă.
În restul teritoriului precipitatiile vor fi mixte. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate în vestul şi nord-vestul ţării unde vor depăşi local 25 -30 l/mp. Vor fi condiţii de producere a poleiului.
Vântul va avea intensificări locale, îndeosebi la munte, în sud şi sud-est.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS