19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: A încercat să mituiască un poliţist cu 400 de lei

Gorj: A încercat să mituiască un poliţist cu 400 de lei

Un ofiţer de poliţie rurală din judeţul Gorj a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie cu privire la intenţia unui cetăţean de a-l mitui pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au organizat acţiunea de flagrant în mai puţin de două ore de la formularea denunţului.
Ieri după-amiază, un ofiţer de poliţie rurală a sesizat la Direcţia Generală Anticorupţie Gorj faptul că, împreună cu doi agenţi de poliţie din comuna Plopşoru, l-au depistat pe N.I., de 22 de ani, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere corespunzător. La faţa locului se afla şi S.A., care i-a promis poliţistului 100 de euro pentru a nu lua faţă de tânăr măsurile legale. După ce a fost refuzat, S.A. l-a îndemnat pe N.I să insiste pe lângă ofiţerul de poliţie cu oferta de mită. După două ore, N.I. s-a deplasat la sediul Postului de Poliţie Plopşoru şi i-a oferit poliţistului suma de 400 de lei pentru a nu da curs cercetărilor împotriva sa, fiind prins în flagrant de ofiţerii DGA şi procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
Procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a tânărului pentru comiterea infracţiunii de dare de mită şi a lui S.A. pentru participaţie la aceeaşi infracţiune. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS