19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLady Gaga, marea câştigătoare de la MTV Europe Music Awards 2010

Lady Gaga, marea câştigătoare de la MTV Europe Music Awards 2010

Lady Gaga a fost marea câştigătoare a ediţiei 2010 a MTV Europe Music Awards, care s-a desfăşurat duminică la Madrid. Artista a câştigat trei dintre cele cinci premii la categoriile pentru care a fost nominalizată şi a devansat-o pe Katy Perry, care a luat doar un premiu, din cinci nominalizări.
Lady Gaga a obţinut trofeul MTV Europe Music Awards la categoriile "Best Song" (pentru piesa "Bad Romance"), "Best Female" şi "Best Pop". Gaga nu a ridicat personal premiile, însă le-a mulţumit fanilor şi echipei sale de la Budapesta, unde susţinea un concert. Principala contracandidată a artistei, Katy Perrya luat premiul pentru "Best Video".
Gala premiilor MTV Europe Music Awards 2010 a fost deschisă de Shakira, care, de altfel, a fost premiată în cadrul secţiunii "Free Your Mind", pentru implicarea sa în campanii privind educaţia copiiilor defavorizaţi.
De la gala de duminică au mai plecat cu premii Kesha, pentru "Best New Act", Paramore, la categoria "Best Alternative", Justin Beaber, pentru "Best Male", în timp ce rockerii de la Linkin Park au punctat la "Best Live Act", iar la categoria "Best Rock", câştigători au fost desemnaţi Thirty Seconds to Mars.
De asemenea, trupa Bon Jovi a primit trofeul "Global Icon", pentru activitatea din întreaga carieră, premiul fiind acordat în premieră la MTV Europe Music Awards.
Calificată în finala MTV Europe Music Awards la categoria "Best European Act", Inna, reprezentanta României, a pierdut în faţa contracandidatului din Italia, Marco Mengoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII