12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Cârţu a fost suspendat 6 etape de Comisia de Disciplină a LPF

Fotbal: Cârţu a fost suspendat 6 etape de Comisia de Disciplină a LPF

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cârţu, a primit, luni, din partea Comisiei de Disciplină a LPF o suspendare de 6 etape şi o penalitate sportivă de 6.800 de lei, pentru gesturile făcute la finalul jocului cu Unirea Urziceni, a declarat, pentru NewsIn, secretarul comisiilor LPF, Paul Mincu.
Sorin Cârţu şi-a încrucişat mâinile, ca şi când ar fi fost încătuşat, cu trimitere la faptul că Gheorghe Constantin, tatăl arbitrului meciului, August Constantin, a fost arestat pentru luare de mită. Mai mult, a fost nevoie de intervenţia mai multor oameni din staff-ul formaţiei Pandurii pentru ca tehnicianul să fie scos în afara terenului de joc.
Tot luni, Comisia a decis ca jucătorii Pecnik (Poli Iaşi), Traore (CFR Cluj) şi Păcurar (Pandurii Tg. Jiu) să fie suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 740 de lei, după ce în partidele din ultima etapă au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.
Cazul partidei CFR Cluj-FC Timişoara, în timpul căreia au fost aruncate în teren torţe şi petarde, a fost amânat pentru miercurea viitoare, la fel ca şi cel al jocului Gaz Metan Mediaş-FC Braşov, la care au fost aprinse mai multe torţe în tribune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS