13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: A fugit de la locul accidentului pentru că nu avea permis de conducere

Dolj: A fugit de la locul accidentului pentru că nu avea permis de conducere

Lucrătorii Postului de Poliţie Murgaşi au fost sesizaţi telefonic sâmbtă noaptea prin SNUAU 112 de către M. Marian, de 40 de ani, din comuna Murgaşi, judeţul Dolj, despre faptul că pe raza satului Picături din aceeaşi localitate s-a produs un eveniment rutier.
Din verificări s-a stabilit că  A. Florian, de 20 de ani, din comuna Murgaşi, a condus un autoturism pe DN 65C, pe raza localităţii până la discoteca din satul Murgaşi, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. În jurul orei 24.00, a încredinţat autoturismul lui Ş. Alexandru, de 20 de ani, din aceeaşi localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, acesta conducând autoturismul pe DN 65C, iar pe raza satului Picături, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părţii carosabile, proprietatea lui M. Marian, după care a părăsit locul accidentului.
În jurul orei 4.30, Ş. Alexandru a fost depistat de poliţişti, iar la testarea cu aparatul etilotest, s-a stabilit o concentraţie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărului i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, iar A. Florian este cercetat pentru comiterea infracţiunii de încredinţare a autovehiculului pentru a fi condus pe drumurile publice de o persoană care nu deţine permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS