15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Fotbal: Mutu a jucat doar 20 de minute la Fiorentina

Fotbal: Mutu a jucat doar 20 de minute la Fiorentina

Adrian Mutu nu a fost folosit dect 20 de minute de antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, în partida pe care gruparea "viola" a terminat-o la egalitate, scor 1-1, la Torino, cu Juventus, în etapa a 8-a din Serie A. Toscanii au deschis scorul prin Vargas, în minutul 5, iar Juve a egalat prin Amauri în minutul 19. Mutu a intrat în minutul 70, în locul lui Jovetic. Atacantul român a fost notat cu 6 de agenţia Datasport, care a scris despre el următoarele: "A demonstrat că încă nu este în formă. A încercat doar un şut de la distanţă, care a fost respins de fundaşul Cannavaro".
Într-un alt meci al acestei runde, campioana Italiei, Internazionale Milano a învins, în deplasare, pe Genoa, scor 5-0. Cristian Chivu a fost titular la oaspeţi şi a rămas pe teren până la fluierul final al partidei. Golurile Interului au fost marcate de Cambiasso ('6), Balotelli ('31), Stankovic ('49), Vieira ('67), Maicon ('71).
În urma acestor două rezultate, Inter ocupă primul loc în clasament, cu 19 puncte, fiind urmată de Sampdoria (16 puncte), JUventus (15 puncte) şi Fiorentina (15 puncte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS