21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Tănasă: "Craiova a renunţat prea uşor la mine"

Fotbal – Tănasă: „Craiova a renunţat prea uşor la mine”

Atacantul lui Metalurg Doneţk, Ciprian Tănasă, a declarat că nu a crezut niciodată că o să devină golgheterul campionatului Ucrainei, mai ales după ce în iarnă a fost concediat de Universitatea Craiova.
Fotbalistul de 28 de ani a mai afirmat că oficialii Universităţii Craiova s-au pripit atunci când au decis să renunţe la el, deşi abia revenise după o accidentare gravă. "M-am acomodat foarte bine aici, nici eu nu am crezut că voi înscrie atât de multe goluri, dar aşa a vrut Dumnezeu. Am avut şi noroc pentru că am ajuns în Ucraina chiar la limită cu perioada de transferuri, totul a ieşit cum mi-am dorit. Aşa e în fotbal, azi eşti jos, iar a doua zi eşti sus. Cred că Universitatea a renunţat mult prea uşor la mine, dar mă bucur că acum am ajuns golgheterul Ucrainei. L-am înţeles pe domnul Mititelu, îi mulţumesc că m-a lăsat să plec liber, dar consider că mai meritam o şansă acolo. După ce ani întregi am fost golgheter la FC Argeş, apoi am ajuns la Craiova şi m-am accidentat după primele meciuri, ăsta a fost ghinionul meu", a declarat Tănasă pentru NewsIn.
Tănasă a semnat în luna martie un contract valabil trei ani cu formaţia ucraineană Metalurg Doneţk. După ce în returul sezonului trecut, a înscris trei goluri în opt meciuri, atacantul român a început foarte bine campionatul, marcând cinci goluri în şapte meciuri disputate în prima ligă ucraineană şi ocupă primul loc în clasamentul golgheterilor, alături de alţi trei atacanţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS