16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUrmărit în Europa, arestat în Dolj

Urmărit în Europa, arestat în Dolj

Un bărbat din Craiova, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost prins vineri de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj. Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în baza unor date şi informaţii deţinute de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, vineri a fost organizată şi executată o acţiune pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii.
În urma acţiunii a fost depistat în localitatea Şimnicu de Sus, Dan Cîrjaliu, de 35 de ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile judiciare italiene au emis mandat european de arestare.
În sarcina acestuia au fost reţinute infracţiunile de asociere ilegală în vederea săvârşirii de infracţiuni, complicitate în comiterea de furturi de autovehicule, înmatriculare falsă, exportul acestor autovehicule în România, precum şi vânzarea lor în Italia şi alte ţări.
Craioveanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS