11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOktoberfest îşi deschide porţile

Oktoberfest îşi deschide porţile

Începând de astăzi, de la ora 18.00, Palatul RSR va găzdui timp de trei zile Oktoberfest. Startul va fi dat de taraful lui Streaţă. Vor urca pe scena de la Palat Ionela Anghel, Emilia Ghinescu, Constantin Măgureanu, Niculina Stoican, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu. Cei care vor intra în atmosfera de sărbătoare se vor putea delecta cu viţel şi berbec la proţap, sarmale şi preparate tradiţionale româneşti, udate cu vinuri alese.

Petrecerea va continua şi mâine. La ceasul serii, de la ora 20.00, vor întreţine atmosfera Călin Geambaşu şi Trupa "Dansez pentru tine".

Duminica va fi rezervată copiilor. Începând de la ora 11.00 micuţii îşi pot dovedi talentele artistice în cadrul atelierelor de creaţie. Nu vor lipsi de la întâlnire personajele de poveste, Magicianul Augustin într-un spectacol de magie. Vor urca pe scenă şi copii pregătiţi la Palatul Copiilor Craiova, într-o reprezentaţie de dans şi cântec. De la ora 18.00 micuţii vor fi invitaţi la spectacolul "Zâmbet de copil" cu Şcoala Micilor vedete de la Târgovişte, urmând ca de la ora 20.00 locul lor să fie luat de Trupa "Flylight" din Timişoara. Biletul de intrare este de 5 lei pentru adulţi, copiii beneficiind de accces liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII