29.5 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: O cisternă plină cu metanol s-a răsturant pe DN7

Vâlcea: O cisternă plină cu metanol s-a răsturant pe DN7

O cisternă încărcată cu metanol s-a răsturnat, astăzi, la Km 209 +900 pe DN7 în localitatea vâlceană Brezoi. La faţa locului s-au prezentat poliţiştii, specialişti ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, ai Autorităţii Rutiere Române şi ai Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea.
Marian H.,  de 27 de ani,  de cetăţenie slovacă, conducea o autocisternă încărcată cu circa 22 tone metanol, din direcţia Sibiu spre Râmncu Vâlcea. Şoferul nu a adaptat viteza  într-o curbă la stânga şi a pierdut  controlul  direcţiei de deplasare, lovind un  parapet de beton. Maşina s-a răsturnat pe carosabil, pe partea dreapta, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului  a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi a fost internat la Spitalul Judeţean Vâlcea.
Circulaţia a fost blocată total aproximativ două ore, după care, s-a circulat alternativ, pe un singur sens, până în urmă cu o oră, când a fost din nou blocată, în vederea ridicării autocisternei de pe partea carosabilă, cu ajutorul unei macarale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS