15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - echipa naţională: Chivu acuză o stare de oboseală

Fotbal – echipa naţională: Chivu acuză o stare de oboseală

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a participat la antrenamentul de marţi al primei reprezentative, însă s-a pregătit normal doar în partea secundă, deoarece acuză o stare avansată de oboseală.
Cristian Chivu a evoluat cu Internazionale Milano în Rusia, împotriva lui Rubin Kazan, în Liga Campionilor, apoi, după doar câteva zile, a fost din nou integralist, de data aceasta în Seria I, în partida cu Udinese. Jucătorul nu este accidentat, dar se simte foarte obosit.
În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Cristian Panin, care s-a pregătit separat la început, apoi a intrat la joc alături de ceilalţi tricolori. Pe de altă parte însă, Costel Pantilimon şi Gigel Bucur, care au jucat pentru FC Timişoara luni în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, din Liga I, s-au antrenat separat şi au plecat la vestiare cu 45 de minute înainte de finalul şedinţei de pregătire.
România va juca pe 10 octombrie, la Belgrad, împotriva Serbiei, iar patru zile mai târziu va întâlni Insulele Feroe, la Piatra Neamţ, în ultimele două partide din Grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010. După 8 meciuri, România ocupă penultimul loc în grupă, cu 9 puncte, în timp ce lider este Serbia, cu 19 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU