29.5 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlianţa PSD-PC susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc II

Alianţa PSD-PC susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc II

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că PSD susţine moţiunea de cenzură "11 împotriva României" iniţiată de parlamentarii PNL şi UDMR. În opinia liderului PSD, ghinionul românilor legat de actualul Cabinet ar trebui să se spargă marţea viitoare, pe 13 octombrie, când plenul va vota debarcarea Cabinetului Boc 2.
"Nu pot să spun că toţi cei care au reprezentat PSD-ul în strucutrile locale au fost icoane de biserică, dar modul în care se selectează, cu o viteză nemaipomenită, şi epurarea masivă din structurile adimintraţiei româneşti cu cei care sunt de fapt cărăuşii de valiză cu bani pentru campania domnului Băsescu şi cei care se pregătesc evident de fraudarea alegerilor nu mai au ce căuta la conducerea României. Decizia partidului nostru şi a Alianţei PSD+PC este de a susţine moţiunea de cenzură introdusă în Parlament. Săptămâna viitoare, marţi, 13 octombrie, va fi, sperăm cu toţii, şi e o veste bună pentru români, ziua în care ghinionul se va sparge. Şi regimul Băsescu-Boc va primi o lecţie necesară din partea Parlamentului şi limitarea responsabilităţilor şi practicilor abuzive ale acestui regim", a declarat Mircea Geoană.
"Asumarea răspunderii Guvernului Boc pe legea salarizării unitare, ruperea Coaliţiei şi aruncarea României în criză politică severă şi ceea ce se întâmplă în acest moment cu Guvernul nelegitim, neconstituţional, nefuncţional şi periculos pentru România, Guvernul Boc II, antrenează România în pragul războiului social şi antrenează costuri imense pentru locurile de muncă, pentru puterea de cumpărare a oamneilor din România", a precizat Mircea Geoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS