13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedicii susţin că Pancu se afla aproape în comă alcoolică atunci când a fost oprit de poliţie

Medicii susţin că Pancu se afla aproape în comă alcoolică atunci când a fost oprit de poliţie

Medicul Dana Petrea, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe "Sf. Ioan" din Iaşi, a declarat, luni, că fotbalistul Daniel Pancu se afla aproape în comă alcoolică atunci când a fost oprit de Brigada Poliţiei Rutiere, informează NewsIn.
"O concentraţie de peste 1,00 la mie alcool în aer expirat poate duce la pierderea echilibrului, iar când vorbim despre un şofer, acesta poate fi considerat un pericol public. La o asemenea concentraţie alcoolică, reflexele scad sub jumătate, iar la peste 1,5 la mie se intră deja în comă alcoolică", a declarat Dana Petrea.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Virginia Pralea, susţine că pentru fapta comisă, atacantul lui Terek Groznîi riscă închisoarea: "Pancu Daniel a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. După ce vom avea rezultatul acestora, vom aplica măsurile legale care se impun. Dacă se va dovedi că a condus în stare de ebrietate, Pancu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani".
Fotbalistul formaţiei Terek Groznîi, Daniel Pancu, a fost surprins duminică noapte în jurul orei 2:00 de o patrulă a Poliţiei Rutiere din Iaşi conducând sub influenţa alcoolului. Verificat cu aparatul alcooltest, Daniel Pancu avea o alcoolemie de 1,36 miligrame de alcool în aerul respirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS