22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRecord mondial de Moşi Crăciun în Piaţa Constituţiei

Record mondial de Moşi Crăciun în Piaţa Constituţiei

În Piaţa Constituţiei s-a dat astăzi startul marşului la care participă cei mai mulţi Moşi Crăciun din lume. 3.939 de bucureşteni, îmbrăcaţi în costumul lui Moş Crăciun, au împărţit daruri, iar toată această paradă a fost omologată de reprezentantul Guinness World Record.

''Este o secţiune nouă, agreată de Guinness World Record. Organizaţia şi-a trimis sâmbătă, 20 decembrie un reprezentant în România, pentru a participa la această manifestare şi pentru a o omologa. Condiţiile impuse de Guinness World Record sunt mai mult de 3.000 de Moşi Crăciun şi daruri ambalate în cutii roşii'', au precizat organizatorii. ''Este cea mai mare adunare de Moşi Crăciun care împart cadouri. Acesta este spiritul Crăciunului. Cu toţii suntem mai buni şi mai darnici în această perioadă. Le mulţumesc sponsorilor pentru că împreună putem să dăruim bucureştenilor nu un Moş, ci mii de Moşi Crăciun. Îi aştept pe toţi în Piaţa Constituţiei, să facem cunoscut Bucureştiul în lume'', a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Pe 27 şi 28 decembrie, tot la iniţiativa primăriei, bucureştenii vor încerca să stabilească alte două recorduri – cel mai lung cârnat şi cel mai lung tort din lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII