25.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mititelu îl acuză pe asistentul Marchiş că nu a semnalizat intenţionat ofsaid la golul vasluienilor

Fotbal: Mititelu îl acuză pe asistentul Marchiş că nu a semnalizat intenţionat ofsaid la golul vasluienilor

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a atacat dur arbitrajul meciului de vineri cu FC Vaslui şi în special pe asistentul Traian Marchiş, pe care l-a acuzat de rea credinţă, pentru că nu a semnalizat ofsaid la golul egalizator al moldovenilor.

"Jucătorii au pierdut o primă foarte mare şi noi nu putem avea o iarnă fericită. Marchiş se duce acasă la familia lui cu prima luată, şi eu stau toată iarna cu supărarea că puteam să stau şi eu pe podium. Sunt convins că a făcut-o intenţionat şi a făcut-o cu rea credinţă", a declarat Mititelu, vineri seară, la GSP TV, după meciul FC Vaslui-Universitatea Craiova, scor 1-1.

Mititelu a recunoscut că rezultatul este echitabil după modul în care a decurs jocul, însă a catalogat drept scandalos faptul că scorul final s-a decis în urma unei erori care i-a dezavantajat echipa. Totodată, el s-a plâns de faptul că este pentru a doua oară când echipa sa primeşte gol din ofsaid, reclamând că la fel s-a întâmplat şi în meciul cu CS Otopeni.

Asistentul Traian Marchiş nu a semnalizat ofsaid la Burdujan, care era în poziţie afară din joc în momentul în care N'Doye a centrat, şi i-a pasat autorului golului, Temwanjera, iar centralul Lucian Dan a validat reuşita gazdelor.

FC Vaslui a remizat vineri cu Universitatea Craiova, scor 1-1, după ce gazdele au reuşit golul egalizator în prelungirile partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU