21.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Scolari pleacă de la Chelsea dacă nu învinge pe CFR Cluj

Fotbal: Scolari pleacă de la Chelsea dacă nu învinge pe CFR Cluj

Antrenorul formaţiei engleze Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, a afirmat că este dispus să plece de la echipă înapoi în Brazilia în cazul în care nu reuşeşte să se califice în optimile competiţiei, informează site-ul oficial al grupării londoneze.
Chelsea a remizat cu Bordeaux, scor 1-1, iar în ultimul meci din grupă va întâlni pe CFR Cluj, echipă care a fost eliminată din cupele europene după înfrângerea cu AS Roma. "Trebuie să câştigăm meciul de pe teren propriu. Cred că dacă echipa mea nu are capacitatea să învingă pe Cluj pe teren propriu, mai bine mă întorc acasă în Brazilia", a afirmat tehnicianul lui Chelsea.
El s-a arătat nemulţumit că echipa sa a primit prea uşor golul egalizator la Bordeaux şi nu a profitat de ocaziile pe care le-a avut. "Am ratat de două ori şansa de a ne califica. Am pierdut cu 1-3 cu Roma, iar acum nu am câştigat acest meci. Trebuie să ne gândim la acest lucru şi să discutăm de ce s-a întâmplat aşa ceva. Calificarea este acum în mâinile noastre, dar avem nevoie de cele trei puncte. Cred că având la dispoziţie aceşti jucători avem 75% şanse să învingem pe Cluj", a adăugat Scolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS