14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Lucescu crede că vor trece ani până când românii se vor impune în Liga Campionilor"

Fotbal: Lucescu crede că vor trece ani până când românii se vor impune în Liga Campionilor”

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat miercuri că vor mai trece câţiva ani până ce o echipă din România va putea să treacă de grupele Ligii Campionilor.
"În meciurile de Liga Campionilor este diferenţă de experienţă, de tradiţie, sunt foarte multe lucruri care pot decide un meci. Sunt convins că avem nevoie de ani ca să ne impunem în Liga Campionilor. Acum important este să câştigăm puncte, să ne impunem în urnele superioare", a afirmat Mircea Lucescu la Sport.ro.
Tehnicialul a refuzat să vorbească despre viitorul său, explicând că va lua o decizie în privinţa unei eventuale plecări de la Şahtior Donek la finalul campionatului sau poate chiar în această iarnă şi a catalogat presupusul procontract semnat cu Galatasaray drept "o invenţie a presei din Turcia".
Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a obţinut miercuri calificarea în Cupa UEFA, după ce a învins pe propriul teren cu 5-0 formaţia FC Basel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS