30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSorin Cârţu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Sorin Cârţu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cârţu, a fost suspendat astăzi pentru două etape de Comisia de Disciplină a FRF şi a primit o penalitate sportivă de 3.200 de lei pentru că la meciul cu CFR Cluj, din etapa 16-a a Ligii I, a fost eliminat de centralul Haţegan, informează site-ul FRF.

Comisia de Disciplină a FRF nu a judecat incidentele de la meciul Steaua – FC Timişoara pentru că nu există o sesizare în acest sens. Se pare că observatorul partidei, Dumitru Mihalache, nu a notat în raportul de joc niciun incident, deşi în timpul partidei au avut loc mai multe confruntări între fanii stelişti şi forţele de ordine care asigurau paza la meci, informează NewsIn.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină a FRF, întrunită azi la sediul FRF:

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Florin Marin, dar şi cel al grupării Progresul Bucureşti, Marius Şumudică, au fost suspendaţi câte două jocuri şi au primit câte o penalitate sportivă de 2.140 de lei, primul pentru că a fost eliminat la jocul cu FC Ploieşti, iar al doilea pentru că a înjurat unul dintre arbitrii asistenţi de la jocul cu FCM Bacău.

Preşedintele echipei FC Bihor, Alexandru Toth, a fost suspendat o lună şi a primit o amendă de 6.000 de lei, pentru că a adus injurii brigăzii de arbitri de la partida cu Internaţional Curtea de Argeş, în timp ce clubul bihorean a primit un avertisment pentru unele incidente provocate de fani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS