14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiga Campionilor - Van Buyten: "În ciuda rezultatului, Steaua a fost un adversar puternic"

Liga Campionilor – Van Buyten: „În ciuda rezultatului, Steaua a fost un adversar puternic”

Fundaşul echipei Bayern Munchen, Daniel van Buyten, a declarat marţi seară, după partida cu Steaua, că germanii au meritat victoria pentru că a jucat mult mai bine, dar steliştii au demosnstrat că sunt o grupare valoroasă care a pus mari probleme, informează NewsIn.
"În ciuda rezultatului a fost un meci dificil şi am întâlnit un adversar puternic, care s-a luptat până în ultima clipă. Bayern a jucat însă foarte bine şi a meritat victoria", a declarat Daniel van Buyten.
Marcatorul a două dintre golurile celor de la Bayern, Miroslav Klose, a reiterat ideea că nemţii su evoluat impecabil şi a spus că acest lucru se datorează şi antrenorului Jurgen Klinsmann, care a aşezat echipa foarte bine în teren. Întrebat dacă Steaua este mai valoroasă decât Fiorentina şi merită calificarea în Cupa UEFA, atacantul a afirmat: "E foarte dificil de spus cine merită să meargă mai departe. Am avut meciuri grele cu ambele formaţii. Steaua are un mic avantaj pentru că joacă pe teren propriu şi va avea sprijinul suporterilor, pe un teren pe care şi nouă ne-a fost foarte greu".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS