17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumul spre Dâlja va fi reabilitat

Drumul spre Dâlja va fi reabilitat

În urma demersurilor făcute de Primăria Petroşani, săptămâna trecută, au început lucrările de reabilitare a drumului care face legătura între municipiul Petroşani şi locuinţele momârlanilor din localitatea componentă Dâlja Mare. Potrivit directorului executive al Primăriei Municipiului Petroşani, Marian Popescu, lucrările vor fi executate de firma PSV Company, firmă care a executat şi lucrările de ecologizare ale perimetrului fostei preparaţii de la Livezeni.
Tronsonul de drum care urmează să fie reabilitat are aproximativ 1,3 km şi va presupune, evitarea unei pante care ridică mari probleme. Termenul de finalizare a acestei lucrări a fost stabilit, din cauza avertismentelor meteorologice, pentru anul viitor, dar cu toate acestea, constructorii sunt hotărâţi să devanseze termenul de execuţie, pentru că oamenii din Dâlja Mare au nevoie de această cale rutieră, singura care face legătura între casele lor şi centrul municipiului Petroşani.
Pentru execuţia acestei lucrări, fondurile au fost obţinute cu sprijinul Ministerului Economiei şi Finanţelor. De altfel, autorităţile locale de la Petroşani, au adresat, în numele cetăţenilor din Dâlja Mare, mulţumiri directorului Nicolae Turdeanu pentru sprijinul acordat în obţinerea celor şase miliarde de lei necesari executării acestui proiect de infrastructură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS