20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„O săptămână la munte“, cu 158 de lei

„O săptămână la munte“, cu 158 de lei

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunţat joi lansarea Programului „O săptămână la munte“, pachetul turistic având tarife cuprinse între 158 şi 358 de lei şi desfăşurându-se în perioada 16 noiembrie – 19 decembrie 2008. Sejururile oferite se derulează pe parcursul a cinci nopţi, de duminică până vineri. Conform FPTR, tarifele pentru un loc pe sejur fără masă inclusă sunt, la hotel-vilă de două stele, 158 lei/persoană, la unul de trei stele – 258 lei, iar pentru hotelurile sau vilele de patru stele, tariful pentru cinci nopţi este de 358 lei/persoană.

Acest program se află la prima ediţie, iar federaţia din turism a anunţat că locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti români după principiul „primul venit, primul servit“. Până acum, în acest program
s-au înscris 18 societăţi hoteliere din zona montană, care au pus la dispoziţie aproximativ 600 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că peste 2.400 de persoane pot accesa programul. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse în vânzare în agenţiile de turism acum o săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS