15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Argăseală: "Era mai bine să jucăm cu Craiova la sfârşitul turului"

Fotbal – Argăseală: „Era mai bine să jucăm cu Craiova la sfârşitul turului”

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi seară, la Sport.ro, că gruparea din Bulevardul Ghencea ar fi vrut ca meciul cu Universitatea, din etapa a XVI-a a Ligii I, să fie reprogramat la sfârşitul turului, dar nu a reuşit să ajungă la un acord cu clubul craiovean.
"Acum două săptămâni se vorbea de amânarea acestui meci cu Craiova. Căzusem de acord că e mai bine să jucăm meciul la sfârşitul turului, dar nu ne-am înţeles cu cei de la Universitatea", a spus Argăseală.
Oficialul stelist a precizat că fotbalistul George Ogăraru, care s-a accidentat la meciul amical România – Georgia, scor 2-1, va fi indisponibil până la sfârşitul turului. "Ogăraru are entorsă şi nu va juca până la sfârşitul turului. Rădoi a jucat 90 de minute şi cred că asta îi va afecta refacerea pentru meciul cu Craiova. Putea să joace mai puţin şi să intre şi titular. Nu cred că s-a mai întamplat aşa ceva, să joace la două zile", a menţionat Argăseală.
Universitatea Craiova şi Steaua se vor întâlni în această seară la ora 20.45 pe stadionul "Ion Oblemenco", partida fiind transmisă în direct de postul Antena 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU