16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Cuper crede că "experienţa internaţională" a făcut diferenţa în meciul cu România

Fotbal: Cuper crede că „experienţa internaţională” a făcut diferenţa în meciul cu România

Selecţionerul Georgiei, Hector Raul Cuper, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în amicalul cu România şi a opinat că aceştia ar fi putut produce surpriza dacă ar fi avut mai multe jocuri importante la activ.
"Cred că am făcut o primă repriză bună, la 1-0 am fi putut să marcăm al doilea gol. Am evoluat contra unei echipe bune, dar s-a văzut că jucătorii mei nu au experienţă internaţională. Am suferit un pic la jocul aerian, dar în general, pot spune că a fost o experienţă pozitivă. Cred că e suficient pentru o echipă ca cea a Georgiei", a spus Cuper.
Argentinianul a mai precizat că Georgia ar fi meritat un egal chiar dacă succesul României este unul clar. "Nu sunt mulţumit de rezultat, dar sunt mulţumit că am câştigat experienţă. Pot să spun că România a suferit un pic până a-şi atrage victoria de partea sa. După ce s-a întâmplat în prima repriză era echitabil, dar per ansamblu România a avut mai multe ocazii de gol, o posesie mai bună şi a meritat să câştige", a conchis selecţionerul Georgiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS