24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSăndoi: "Actuala generaţie este mult-mult mai valoroasă decât cea veche"

Săndoi: „Actuala generaţie este mult-mult mai valoroasă decât cea veche”

Selecţionerul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat astăzi că lotul de fotbalişti pe care îl are în prezent la dispoziţie poate obţine calificarea la un turneu final, mai ales că actuala generaţie este mai valoroasă decât cea care a ratat prezenţa la CE pentru tineret din 2009.

"Nu este uşor la început, vom avea nevoie de timp până se va vedea un nivel bun de joc al noii echipe de tineret. Actuala generaţie este mult mai valoroasă decât cea veche. În amicalul cu Bulgaria ne interesează şi rezultatul pentru că vrem să-i obişnuim pe aceşti copii să joace mereu pentru victorie. Este important să obţinem calificarea la viitorul turneu final, dar important este să creştem jucători şi pentru echipa de seniori", a spus Săndoi la finalul antrenamentului de astăzi de la Craiova.

Mijlocaşul formaţiei Dinamo, Gabriel Torje, s-a arătat afectat de ratarea calificării la CE 2009, dar îşi doreşte cu atât mai mult participarea la un nou turneu final: "Dacă eram puţin mai atenţi ne puteam califica la CE 2009, dar ne-am înecat ca ţiganii la mal. Sperăm să nu mai facem aceeaşi greşeală şi pe viitor. Sper să învingem Bulgaria, cunosc această echipă, este mai omogenă decât noi".

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Constantin Gângioveanu, l-a completat pe colegul său din echipa naţională: "Nu vrem să mai ratăm altă calificare, pentru că vrem să căpătăm experienţa participării la un turneu final. Sunt mândru că la lotul de tineret sunt convocaţi patru jucători de la Universitatea Craiova".

Naţionala de tineret a României va întâlni într-un meci amical reprezentativa similară a Bulgariei, miercuri, de la ora 14:00, pe stadionul Parc din Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS