13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCeaţa îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri din ţară

Ceaţa îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri din ţară

La această oră ceaţa reduce vizibilitatea, îngreunând desfăşurarea traficului rutier, pe numeroase drumuri din sudul şi sud-estul ţării. Bunăoară, în judeţul Buzău vizibilitatea este pe alocuri sub 50 de metri pe DN 2 Buzău-Urziceni şi pe DN 2B Buzău-Brăila. Şi în judeţul Vrancea, pe DN 2, pe tronsonul Slobozia Bradului-Adjud, vizibilitatea este, uneori, între 50 şi 70 de metri. De asemenea, pe drumurile din zona de câmpie a judeţului Prahova vizibilitatea este redusă sub 100 de metri. Aceeaşi vizibilitate este semnalată şi pe DN 65A, în judeţul Argeş, pe segmentul Broşteni-Surduleşti, pe DN 67B, între localităţile gorjene Scoarţa şi Măru şi pe anumite sectoare ale drumurilor naţionale din judeţele Mehedinţi, Dolj, Vâlcea şi Olt.
Pe DN 22A, la Tulcea, ceaţa reduce pe alocuri vizibilitatea sub 50 de metri, iar pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, mai ales în zona Feteşti este la această oră afectată vizibilitatea.
Şi pe drumurile din două judeţe situate în centrul ţării există ceaţă: Cluj şi Mureş. Vizibilitatea este mai redusă însă, la aproximativ 100 de metri, în zona localităţilor mureşene Reghin, Sângeorgiu de Pădure şi Târgu Mureş.
De asemenea, ceaţa persistă şi pe drumurile naţionale din patru judeţe moldovene- Vrancea, Bacău, Vaslui şi Iaşi-, cu menţiunea că vizibilitatea este mai redusă în judeţul Bacău, unde pe alocuri ajunge şi la 70-100 de metri.
Pe un drum din judeţul Hunedoara, un alt fenomen meteorologic îngreunează circulaţia autovehiculelor. Este vorba despre poleiul care s-a format pe DN 66, între kilometrii 136 şi 160, pe tronsonul Petroşani-Haţeg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS