19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalendar pe 2009 cu 12... poliţiste

Calendar pe 2009 cu 12… poliţiste

Un calendar pentru anul 2009 va avea ca protagoniste 12 fete frumoase, agenţi de poliţie din Bistriţa, care vor zâmbi de pe fiecare filă din calendar.

Sunt tinere, frumoase, unele blonde, altele brunete. Toată lumea întoarce capul pe stradă după ele, iar acum le va admira şi în calendar. E vorba despre 12 fete, agenţi de poliţie din Bistriţa, care vor zâmbi de pe fiecare filă din calendarul anului viitor. Şi sunt mulţi care vor să le vadă – abia s-a terminat şedinţa foto, iar cererea s-a dublat.

Poliţistele s-au pregătit intens pentru şedinţa foto. 

"Facem reclamă instituţiei noastre, una respectabilă. Asta o să reiasă din atitudinea noastră", a spus Ionela Buzilă, agent de poliţie. "Vrem să promovăm femeia poliţist. E important ca la şcolile de poliţie să meargă multe fete, să aibă încredere în ele şi să ştie că drumul spre Europa e pavat şi cu poliţiste", spune şi Claudia Creţa.

Dacă poliţistele s-au transformat în fotomodelele la sedinţa foto, fotograf a fost un ofiţer criminalist. "Fac munca de cercetare la faţa locului, dar sunt fotografii statice, nu în mişcare. A fost o provocare pentru mine să fiu un asemenea fotograf", aspus Marcel Pavelescu, ofiţer criminalist.

Poliţistii din sindicatul Prolex sunt cei care vor găsi sub brad, de Crăciun, cele 12 frumuseţi fotografiate în Calendarul 2009. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII