15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJudecarea dosarului devalizării BRD Craiova a fost amânată deoarece principalul inculpat a absentat

Judecarea dosarului devalizării BRD Craiova a fost amânată deoarece principalul inculpat a absentat

Cel de-al cincilea termen pe fond în dosarul devalizării BRD Craiova a fost amânat, astăzi, la Tribunalul Timiş, după ce principalul inculpat, Jahani Farid, a absentat din sala de judecată pe motive de sănătate, informează NewsIn.

La termenul de azi, ceilaţi şase inculpaţi în dosarul devalizării BRD Craiova au solicitat instanţei ca procesul să nu se mai amâne, iar cel de-al şaptelea inculpat, Jahani Farid, zis Paul Valută, să fie judecat separat.

La sfârşitul lunii trecute, cei şapte inculpaţi au primit încă 60 de zile de carceră, în urma unei decizii a Tribunalului Timiş. Cu o zi înainte, Paul Valută, considerat a fi şeful filierei care a fraudat banca, a fost adus în fata instanţei pe targă. Paul Valută este de mai multa vreme în greva foamei şi este foarte slăbit. Jahani Farid se află la Bucureşti, pentru o expertiză medicală, la Spitalul Penitenciar Jilava. Expertiza trebuie să ateste dacă starea de sănătate îi mai permite sau nu inculpatului să continue să ia parte la acest proces.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS