17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Cârţu: "De 20 de ani se fac jocurile pentru Gloria Bistriţa"

Fotbal – Cârţu: „De 20 de ani se fac jocurile pentru Gloria Bistriţa”

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că de 20 de ani se fac jocurile pentru "echipa asta", făcând referire la Gloria Bistriţa, adversara din meciul de pe teren propriu, din etapa a XIV-a a Ligii I, informează Mediafax.
"De 20 de ani de zile se fac jocurile pentru echipa asta. Ne-am săturat domnule pentru că Bistriţa a ţinut fotbalul pe loc timp de 20 de ani. În continuare se face acelaşi lucru în 2008. Arbitrul acesta a venit acum aici şi a luat 1500 de euro. Noi suntem obligaţi să-l plătim dar pentru ce să-l plătim, pentru că a influenţat desfăşurarea jocului. El e pus aici să fie imparţial, e într-o calitate de judecător nu trebuie să fie nici cu unii nici cu alţii. Dacă noi suntem proşti, eram proşti în continuare, am primit un gol, mai luam şi pe al doilea şi pe al treilea dar nu te băga tu! Lasă-ne pe noi să fim proşti dacă nu suntem buni şi nu ne pricepem să aşezăm echipa sau să ne exprimăm pe teren. Dar nu te mai băga tu, cine eşti tu să te bagi? Are doar 23 de ani. E ceva supranatural, aşa periculozitate nu am văzut, arbitrul acesta e un mare pericol! La 23 de ani să te bagi în asemenea joc? Anul trecut când eram la Mioveni am păţit tot la fel. Trebuia să dea al doilea galben şi nu l-a dat unui jucător. Dar să nu se bage el în joc să îşi facă treaba pentru că toate echipele fac eforturi să-i plătească pe arbitri ăştia. I-am făcut cu curu mare cu banii în buzunar. Dacă are patru meciuri pe lună are 6 000 de euro. Pentru ce? Ca să arbitreze cum vrea el sau ce simpatii are. Să aplice regulamentul", a spus, nervos, Cârţu.
Sorin Cârţu a afirmat că nu va mai sta pe bancă dacă Istvan Kovacs va mai fi delegat la un meci al echipei Pandurii. Tehnicianul grupării gorjene susţine că arbitrul nu a vrut să îl sancţioneze pe Mărginean pentru un henţ pe care l-a văzut "toată ţara".

Pandurii şi Gloria Bistriţa au terminat la egalitate, scor 1-1. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII