18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNapoli: "Am obţinut o victorie meritată"

Napoli: „Am obţinut o victorie meritată”

Antrenorul Gloriei Buzău, Mario Marinică, a declarat în această searăcă elevii săi au pierdut nemeritat în faţa Universităţii Craiova, scor 0-2, însă continuă să creadă în şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare, informează NewsIn.

"Sunt foarte supărat, am înregistrat o înfrângere într-un fel nemeritată. Speram să se materializeze astăzi printr-o victorie creşterea de formă din ultima vreme. Am avut ocazii, însă din păcate nu am reuşit să marcăm", a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Mario Marinică, după meciul pierdut cu 0-2 în faţa Universităţii Craiova.

Cât priveşte şansele buzoienilor de a evita retrogradarea în acest sezon, tehnicianul a mărturisit că "speranţa moare ultima atât timp cât mai sunt şanse matematice". "Toate meciurile rămase sunt ca nişte finale pentru noi. Sperăm să câştigăm cât mai multe finale", a adăugat Mario Marinică.

Tehnicianul a evitat să comenteze decizia arbitrului de a anula golul lui Jaber, spunând că preferă să se pronunţe după ce va vedea înregistrarea partidei, însă a declarat voalat că sunt meciuri în care trebuie să faci faţă mai multor "inamici" decât cei din echipa adversă. În minutul 48, Gloria a egalat prin Jaber, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

De partea cealaltă, Nicolo Napoli consideră că debutul bun de partidă a fost esenţial pentru echipa sa. "Am început bine meciul, am reuşit să marcăm foarte repede, după care jocul s-a echilibrat. Am reuşit să păstrăm rezultatul şi apoi să mărim diferenţa, chiar dacă Buzăul ne-a pus probleme. Consider că am obţinut o victorie meritată", a fost de părere antrenorul Universităţii Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS