19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHamilton a fost invitat să concureze împotriva lui Schumacher pe stadionul Wembley

Hamilton a fost invitat să concureze împotriva lui Schumacher pe stadionul Wembley

Campionul mondial din Formula 1, Lewis Hamilton, a fost invitat să concureze împotriva septuplului campion mondial Michael Schumacher, luna viitoare, pe stadionul Wembley, în Cursa Campionilor, informează Reuters.

"Lewis a spus că i-ar plăcea să participe. Problema este ca echipa să-i permită acest lucru, mai ales că are un program foarte încărcat. Invitaţia este deschisă, deoarece mai avem un loc în echipa F1 Racing Marea Britanie, alături de David Coulthard", a declarat astăzi organizatorul evenimentului, Fredrik Johnsson, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pilotul englez a intrat în Formula 1 după ce Michael Schumacher – câştigător a 7 titluri de campion şi 91 de curse – s-a retras din activitate. "Cu siguranţă mi-ar fi de ajutor dacă Lewis ar concura. Ne-ar ajuta foarte mult şi am putea câştiga", a spus Coulthard.

Cursa Campionilor se desfăşoară la 14 decembrie, pe stadionul Wembley, unde este amenajat un circuit automobilistic. Evenimentul a luat fiinţă în 1988, fiind fondat de fostul pilot Michele Mouton.

Ediţia de anul trecut a fost câştigată de Germania, pentru care au concurat Schumacher şi Sebastian Vettel.

Alţi piloţi din Formula 1 care şi-au confirmat prezenţa sunt australianul Mark Webber, englezul Jenson Button şi compatriotul său David Coulthard, care s-a retras recent din F1. Sebastien Loeb, câştigător a cinci titluri mondiale la raliu, va concura alături de triplul campionul mondial la superbike Troy Bayliss.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS