22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Ajutoare în alimente pentru pensionari şi persoane cu venituri mici

Dolj: Ajutoare în alimente pentru pensionari şi persoane cu venituri mici

În cursul lunii noiembrie 2008, persoanele beneficiare de venit minim garantat aflate în plată în evidenţa autorităţii locale în luna mai şi pensionarii agricultori şi de legi speciale, comunicaţi de către Casa de Pensii Dolj, vor primi alimente preambalate – zahăr şi făină – furnizate potrivit H.G. nr.410/2008 privind punerea în aplicare a Planurilor anuale 2008 şi 2009 pentru furnizarea de produse alimentare provenind din stocurile de intervenţie comunitare către persoanele cele mai defavorizate din România.
Distribuirea se va face de către Primăria Municipiului Craiova la Depozitul Staţiunii de Dezvoltare Pomicolă din str.Prelungirea Severinului nr.27, în două etape, astfel:
– În perioada- 10 – 14 noiembrie – pentru beneficiarii de venit minim garantat;
– În perioada- 17 – 21 noiembrie – pentru pensionarii agricultori şi legi speciale
Zilnic între orele 9.00-17.00.
Cei 1113 beneficiari de venit minim garantat şi 539 de pensionari agricultori  şi legi speciale vor primi câte 20 kg de făină şi 6 kg de zahăr de titular.
Persoanele îndreptăţite vor trebui să se prezinte cu B.I./C.I. la Depozitul Staţiunii de Dezvoltare Pomicolă din str.Prelungirea Severinului nr.27, după programul stabilit, distribuirea alimentelor urmând a fi făcută prin grijă personalului din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Craiova.
Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de prev. HG nr.410/2008 se poate face la sediile Primăriei Municipiului Craiova din cart. Lăpuş- bl T8, Craioviţa Nouă , precum şi la  locul de distribuţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS