22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCâţiva tineri din Olt care lipeau afişe, ridicaţi de poliţişti, care nu ştiau că a început campania

Câţiva tineri din Olt care lipeau afişe, ridicaţi de poliţişti, care nu ştiau că a început campania

Trei echipe de tineri care lipeau, vineri, afişe ale social-democraţilor din Olt, au fost duşi de poliţiştii comunitari din Slatina la Poliţia municipiului pentru afişaj ilegal, întrucât oamenii legii nu ştiau că a început campania electorală, informează NewsIn.

Cei 15 tineri şi adulţi, împărţiţi în trei echipe, au fost aduşi de poliţiştii comunitari la sediul Poliţiei municipiului Slatina, pe rând, cu duba din dotare şi sub escortă. Motivul pentru care au fost ,,ridicaţi” de pe stradă de către reprezentanţii Poliţiei Comunitare din municipiu a fost acela de afişaj ilegal.

"Ne-au spus că nu a început campania electorală şi nu avem voie să lipim afişe. Ne-au dus la Poliţie ca pe nişte infractori. Au tras de noi să ne urcăm în dubiţă. Nu ne-au lovit, dar nici mult nu mai aveau. După ce m-au dus pe mine şi pe colegii mei, şeful comunitarilor, Adrian Pop, era informat că mai sunt şi alte echipe. I-au adus pe toţi la Poliţie. Când şi-au dat seama că putem să punem afişe, că a început campania electorală, ne-au abandonat la Poliţie şi au plecat. Acolo ne-au legitimat şi ne-au dat drumul, pentru că nu făcusem nimic ilegal”, a declarat unul dintre cei care lipeau afişe, Ionuţ Arabelea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII