13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarius Lăcătuş s-a prezentat la DNA în dosarul "valiza"

Marius Lăcătuş s-a prezentat la DNA în dosarul „valiza”

Fostul antrenor al echipei Steaua Marius Lăcătuş s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat în dosarul "valiza", în care Gigi Becali este cercetat de procurori pentru infracţiuni de corupţie, informează MEDIAFAX.
La sfârşitul săptămânii trecute, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, s-a prezentat la DNA, unde a dat o declaraţie de martor în dosarul "valiza", dar şi finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali, care a semnat un proces-verbal prin care arată că îşi va folosi dreptul de a nu da declaraţii pe parcursul urmăririi penale.
Şi selecţionerul Victor Piţurcă, acuzat în dosarul "valiza" de favorizarea infractorului, a fost audiat în urmă cu zece zile la DNA.
În urmă cu două săptămâni, procurorii anticorupţie i-au prezentat acuzaţiile selecţionerului Victor Piţurcă, de favorizare a infractorului, respectiv a lui Gigi Becali. Victor Piţurcă a fost adus atunci la DNA după ce a fost ridicat de procurori de pe Aeroportul Otopeni, în baza unui mandat de aducere.
În dosarul "valiza" procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală, în data de 7 mai, faţă de George Becali, finanţator al clubului de fotbal "Steaua Bucureşti", acuzat de două infracţiuni de dare de mită, Teia Sponte, acuzat de complicitate la dare de mită, Anton Doboş, preşedintele clubului de fotbal "Universitatea Cluj", acuzat de luare de mită şi Traian Bendorfean, cunoştinţă a lui Doboş, acuzat de complicitate la luare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS