10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpectacolul "100% risc drog" în faţa elevilor craioveni

Spectacolul „100% risc drog” în faţa elevilor craioveni

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj, în parteneriat cu Asociaţia Europrotector, derulează în prezent proiectul "Eşti tânăr, învaţă să trăieşti sănătos", finanţat de Consiliul Judeţean Dolj. În cadrul acestui proiect ce vizează prevenirea consumului de droguri, s-a stabilit o colaborare cu trupa de teatru Transcena din Bucureşti, parteneră a Agenţiei Naţionale Antidrog în campania „Acces la succes”.
Astfel, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj, Asociaţia Europrotector şi Consiliul Judeţean Dolj prezintă mâine, începând cu ora 10.00, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional "Ştefan Velovan" din Craiova, o reprezentaţie de teatru-forum "100 % risc drog".
Astfel de reprezentaţii au mai avut loc doar în municipiul Bucureşti, iar pentru noi este un real succes faptul că am reuşit să atragem trupa ca partener.
Publicul este selecţionat dintre elevii Colegiului Naţional “Ştefan Velovan” şi Gr.Sc. Ind. „Energetic” Craiova.
Cei 60 de liceeni ce vor participa ca public activ la această piesă au beneficiat în prealabil de lectorate de informare (efectuate de specialiştii Centrului şi Asociaţia Europrotector) privind riscurile asociate consumului de tutun, alcool şi droguri, pentru ca această piesă în care este implicat şi publicul să-şi poată atinge scopul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU