17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIaşiul vrea să adopte tactica lui Penescu

Iaşiul vrea să adopte tactica lui Penescu

Supăraţi că numeroasele semnale de alarmă pe care le-au tras pe seama calităţii arbitrajelor de care a avut parte Poli în acest sezon au rămas fără ecou, oficialii primdivizionarei din Copou promit să treacă la o nouă serie de măsuri.
Moldovenii au fost uimiţi că tactica adoptată de patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, înaintea meciului cu Vasluiul, a dat roade imediat, oaspeţii avînd parte în chiar fieful lui Porumboiu de un arbitraj impecabil. "Cred că numai ameninţînd că nu ne vom mai prezenta la meciuri, fiind convinşi că arbitrii ne vor dezavantaja, vom ajunge poate să avem şi noi parte de arbitraje nu favorabile, ci doar corecte. În rest, am încercat fel de fel de tactici pentru a-i convinge pe cei care oficiază partidele Iaşului să-şi facă doar datoria, dar nu au avut efectul scontat. Sigur, am spus asta sub formă de glumă, dar dacă piteştenilor le-a mers…", a declarat marţi, 21 octombrie, tehnicianul Politehnicii, Ionuţ Popa.
În ciuda celor trei absenţe din lot – Miclea (accidentat), Onuţ şi Naidin (ambii suspendaţi), ieşenii pornesc miercuri, 22 octombrie, dimineaţă spre Muntenia cu gîndul chiar la toate cele trei puncte. "Sperăm să facem un joc bun şi, de ce nu?, chiar să cîştigăm. Meciul se anunţă unul deosebit de greu, Argeşul fiind una dintre puţinele echipe care mi-au plăcut în acest campionat, iar eu sînt o persoană zgîrcită la cuvinte frumoase despre adversari", a mai spus antrenorul din Copou.
La rîndul său, preşedintele Sorin Boca este de părere că gazdele partidei de vineri, care au adus mai multe puncte din deplasare, întîmpină oarece dificultăţi pe stadionul din Trivale. "Acasă au pierdut puncte şi cu Craiova, dar chiar şi cu Buzăul, şi nu credem că noi sîntem mai prejos decît Universitatea ori Gloria. Avem capacitatea să smulgem un punct, deşi, repet, Argeşul este un adversar incomod, ai cărei jucători se mobilizează extraordinar şi aleargă timp de 90 de minute. Cu siguranţă că aşa vor face şi cu noi, dar asta nu ne împiedică să conştientizăm că ne putem întoarce neînvinşi de la Piteşti. Ne dorim foarte mult un rezultat de egalitate, şi cu multă dăruire îl putem obţine", a precizat şi Boca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS