21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Penescu: "Dacă Neaga vine la Piteşti, o să revină şi la echipa naţională"

Fotbal – Penescu: „Dacă Neaga vine la Piteşti, o să revină şi la echipa naţională”

Patronul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat sâmbătă, agenţiei NewsIn, că dacă Adrian Neaga va accepta oferta clubului piteştean, atacantul va îşi va schimba total atitudinea pe care o are acum la Steaua şi va redeveni cât mai curând şi la echipa naţională.
"Dacă Rică Neaga vine la Piteşti, o să revină cât mai curând şi la echipa naţională. Ştiu că nu a mai jucat la Steaua şi are unele probleme, dar el e un tip conflictual doar acolo în Ghencea, la FC Argeş o să vedeţi că o să devină alt om şi alt jucător", a spus Penescu.
Finanţatorul clubului argeşean mai afirmă că îi va oferi lui Rică Neaga acelaşi salariu pe care atacantul îl are în momentul de faţă în Ghencea: "Deocamdată nu se pot face transferuri în Liga I. O să vedem în pauza competiţională ce buget o să avem pentru transferuri. Îl vreau cu certitudine pe Neaga la FC Argeş. Îi dau acelaşi contract pe care îl are acum la Steaua".
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat sâmbătă că Adrian Neaga a fost trimis la echipa a doua a clubului pentru că a declarat că jucătorii vicecampioanei sunt păcăliţi la salarii şi nu mai are nicio şansă să revină în rândurile lotului antrenat de Marius Lăcătuş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS