29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdrian Cocoană, şoferul autoturismului Ferrari care a accidentat mortal un pieton, rămâne în arest

Adrian Cocoană, şoferul autoturismului Ferrari care a accidentat mortal un pieton, rămâne în arest

Judecătorii Tribunalului Timiş au hotărât astăzi ca Adrian Cocoană, şoferul autoturismului Ferrari care a accidentat mortal un pieton la Timişoara, să rămână în arest, informează NewsIn.
Judecătorii au analizat recursul procurorilor cu privire la decizia Judecătoriei Timişoara prin care Cocoană ar fi putut fi eliberat pe cauţiune, contra sumei de 5.000 de lei.
Procurorii au susţinut azi, în sala de judecată, că solicitarea de eliberare pe cauţiune a lui Adrian Cocoană este neîntemeiată. “Noi apreciem că se poate observa cum, încă de la bun început, inculpatul a încercat să zădărnicească aflarea adevărului întrucât a fugit de la locul accidentului”, a declarat procurorul care a solicitat instanţei să menţină starea de arest preventiv a lui Cocoană.
"Inculpatul nu poate fi supus unei proceduri discriminatorii numai pentru că are un autoturism Ferrari”, a spus, la rândul său, avocata lui Cocoană, Maria Vasii. Şi Iosif Cocoană a declarat în sală că garantează faptul că nu e o persoană care vrea să facă rău şi i-a rugat pe judecători să îi dea şansa unei eliberări pe cauţiune.
Adrian Iosif Cocoană este acuzat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, precum şi pentru vătămare corporală. Bărbatul se află în arest preventiv. Primul termen în proces va fi luna viitoare.
Accidentul în care a fost implicat Cocoană s-a produs în data de 19 august, pe strada Calea Aradului din Timişoara. În timp ce conducea autoturismul marca Ferrari, el s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism şi nu s-a asigurat la revenirea pe bandă, intrând în coliziune cu un taximetru şi fiind apoi proiectat pe trotuarul de pe sensul opus de mers, unde a lovit doi pietoni care mergeau regulamentar pe trotuar. În urma accidentului, unul dintre pietoni, Reja Lucian (28 de ani), a murit, iar o prietenă a acestuia, R. Cristina (27 de ani), a fost rănită uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU