14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCupa României - Cârţu vrea să ajungă cu Pandurii în finală

Cupa României – Cârţu vrea să ajungă cu Pandurii în finală

Antrenorul formaţiei Pandurii, Sorin Cârţu, a declarat astăzi că o eliminare în faţa lui FCM Bacău ar fi ruşinoasă pentru formaţia sa, cu care şi-ar dori să ajungă în finala Cupei României, informează NewsIn.

"FCM Bacău este o echipă de Liga a II-a şi obligatoriu trebuie să ne calificăm, indiferent că meciul are loc pe terenul lor. Orice alt rezultat este ruşinos pentru noi. Este important campionatul, dar şi Cupa României e o competiţie în care, cu atenţie, responsabilitate şi puţină şansă se poate ajunge şi în finală", a declarat Sorin Cârţu.

Tehnicianul a adăugat că a deplasat o echipă valoroasă pentru meciul cu băcăuanii şi le-a atras atenţia jucătorilor săi că diferenţa de valoare trebuie să se vadă şi pe teren, nu numai pe hârtie. "Dacă punem în valoare plusul tehnico-tactic, trebuie să ne calificăm în 90 de minute", a opinat Cârţu.

Finala Cupei României este un obiectiv şi pentru preşedintele clubului, Marin Condescu. "Am spus că vom încerca anul acesta să ajungem mai sus decât am fost până acum. În semifinală am fost, deci vrem în finală. Cârţu nu menajează jucători la meciul de la Bacău. El vrea să promoveze cinci-şase jucători şi asta este o acţiune care merită toată atenţia. Dacă vrem să ajungem în finală, obligatoriu batem la Bacău, iar dacă vrem să continuăm seria pozitivă nu trebuie să luăm bătaie la Craiova. Vreau cel puţin şase victorii la rând", a declarat Marin Condescu.

Meciul FCM Bacău – Pandurii Târgu Jiu se va juca miercuri, de la ora 14:30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU