16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Domenech: "Am întâlnit un adversar puternic"

Fotbal – Domenech: „Am întâlnit un adversar puternic”

Selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, a declarat, sâmbătă, la Constanţa după meciul cu România, scor 2-2, că echipa sa a obţinut un punct pe terenul unei formaţii puternice, care i-a dat mari emoţii în primul sfert de oră al întâlnirii.
"După ceea ce am văzut în meciul cu Serbia şi în a doua repriză a celui cu România, am certitudinea că ne putem califica. Există ceva foarte puternic la această echipă, odată cu venirea acestor tineri jucători. În primul sfert de oră al jocului am fost îngrijorat. Am avut emoţii atât din cauza calităţii adversarului, dar şi din cauza accidentării lui Patrick Vieira. În repriza a doua, am demonstrat, în faţa unui adversar puternic, că echipa Franţei are un viitor în aceste calificări. Cele patru puncte pe care le avem în acest moment ne menţin în cursă. Calificarea se va juca până la ultimul meci", a spus Domenech.
Echipa naţională a României a remizat, sâmbătă, la Constanţa, scor 2-2, cu reprezentativa Franţei, într-un meci din cadrul grupei a 7-a a preliminariilor CM 2010, după ce a avut un avantaj de două goluri în minutul 17 al jocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS