28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Politehnica Iaşi: Ionuţ Bâlbă a refuzat să se supună unui control cu alcooltestul

Fotbal – Politehnica Iaşi: Ionuţ Bâlbă a refuzat să se supună unui control cu alcooltestul

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Iaşi, Mădălin Ţăranu, a declarat, joi, că fotbalistul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a refuzat să se supună miercuri noaptea testării alcoolemiei în cadrul unui control de rutină al poliţiei rutiere, informează NewsIn.
"Miercuri noaptea, în jurul orei 1:30, Bâlbă Ionuţ a fost oprit de un echipaj al Poliţei Rutiere care efectua un control de rutină. Jucătorul mirosea a alcool şi a refuzat să se supună alcooltestului. Prin urmare, Bâlbă a fost însoţit de către agenţii de poliţie la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Sf. Ioan, unde i-au fost recoltate probe biologice. În funcţie de alcoolemia depistată vom lua măsurile ce se impun împotriva jucătorului", a declarat Mădălin Ţăranu pentru NewsIn.
Ionuţ Bâlbă este în acest moment în proces cu Poliţia Rutieră, după ce a fost acuzat că a intrat într-un stâlp cu maşina, la data de 31 martie 2008.
Antrenorul Ionuţ Popa nu a dorit să comenteze incidentul relatat de către reprezentantul Poliţiei. "Nu ştiu nimic, acum aud prima dată. Dacă se adevereşte, înseamnă că nu are minte", a spus Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS