26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTe îmbraci în Gazeta de Sud şi câştigi

Te îmbraci în Gazeta de Sud şi câştigi

„Te îmbraci în Gazeta de Sud şi câştigi“ este concursul organizat de Gazeta de Sud, care şi-a premiat în aceste zile câştigătorii. Toţi vânzătorii de presă de la chioşcurile din Oltenia au primit tricouri şi şepci din partea GdS, iar cei care le-au purtat în perioada 14 iulie – 31 august 2008 au fost înscrişi la concurs. Ionela Velişcu, angajată a SC Rodipet SA, agenţia Dolj, şi Aurel Căpitanu, de la SC Symmetria Crv SRL, sunt doi dintre chioşcarii care au purtat şapca şi tricoul cu însemnele Gazetei de Sud şi care au câştigat câte un televizor color.

„Este primul câştig din viaţa mea. Când mi-au spus colegii că am câştigat un televizor color, am crezut că glumesc. Avem un televizor acasă, dar pe acesta îl voi pune în bucătărie şi voi privi liniştită programele preferate“, a precizat Ionela Velişcu, mamă a două fete. Al doilea câştigător, Aurel Căpitanu, nu a crezut că este unul din cei trei norocoşi nici chiar în momentul în care angajaţii GdS i-au oferit premiul. „Este pentru mine? Chiar atât de norocos să fiu eu?“, a întrebat mirat Aurel Căpitanu.

Al treilea televizor color a ajuns în Râmnicu Vâlcea la Gavrilă Damaschin, de 69 de ani, de la Inedit Press SRL. Acesta din urmă a mai câştigat în urmă cu trei ani, la alt concurs, tot un televizor color.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS